///

 



تازه ترین مطالب



پربیننده ترین مطالب

کد مطلب: 29230
تاریخ انتشار: ش, 1396/11/14 - 12:22
به مناسبت دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای بومی محلی با هدف احیای سنت‌های گذشته صبح امروز در کانون فرهنگی ورزشی جوانان بسیج پارس آباد برگزار شد.

به گزارش آران مغان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه (س) شهرستان پارس آباد در حاشیه این جشنواره گفت: جشنواره غذاهای بومی و محلی فرصت مناسبی برای آشنایی خانواده‌ها با غذای سالم و برچیده شدن غذاهای فست فودی است.

فروزه جعفرپور با بیان اینکه هدف از برگزاری این‌ جشنواره‌ معرفی غذاهای سالم و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی است، افزود: این غذاها دست‌پختی از بانوان شهر پارس آباد بوده که به مناسبت دهه فجر تهیه و برگزار شد.

وی گفت: ترویج تغذیه سالم و مقوی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی بانوان در خصوص خواص غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها به جای فست فودها و تقویت فرهنگ خود مراقبتی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه (س) ناحیه پارس آباد تصریح کرد: در پایان این جشنواره از تمامی غذاهای ارائه شده با توجه به شاخص هایی از جمله استفاده از مواد غذایی مفید و مغذی، عدم استفاده از رنگ های غیر مجاز و روغن جامد، طعم و مزه غذا، نحوه پخت، رعایت بهداشت و نظافت ارزیابی به عمل آمده و نفرات برتر مشخص شدند.

جعفرپور خاطرنشان کرد: غذاهایی همچون فسنجان، سبزی خورشت، شیوید پلو، شیر برنج، آش دوغ، آش رشته، سوپ، سبوسه، سالاد الویه، دلمه، ماهی شکم پر و حلوای انگشت‌پیچ و ... از جمله غذاهای طبخ شده در این جشنواره بومی- محلی بود.

گفتنی است، جشنواره غذاهای بومی محلی با حضور معاون فرماندار،‌ فرمانده اننظامی، فرمانده سپاه و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پارس آباد برگزار شد که در پایان این جشنواره از میان 32 شرکت کننده به 7 نفر برگزیده جوایزی اهدا شد.

///

 

///

///

//

///

///

///

///

///

////

///

///

///

////

///

////

انتهای پیام/

 

 

ارسال نظر