///

 



تازه ترین مطالب



پربیننده ترین مطالب

کد مطلب: 29743
تاریخ انتشار: د, 1397/02/24 - 01:21
برداشت محصول سیر از سطح 150 هکتار از مزارع بخش تازه كند از توابع شهرستان پارس آبادمغان آغاز شد.

به گزارش آران مغان، برداشت سیر در سطح اراضی کشاورزی بخش تازه کند از توابع شهرستان پارس آبادمغان آغاز شد.

رئیس خدمات جهاد کشاورزی تازه کند گفت: در حوزه عمل مرکز خدمات جهاد کشاورزی بخش تازه کندمغان 150 هکتار به کشت سیر اختصاص یافته است.

وی افزود: این محصول نسبت به سال گذشته رشد سه برابری نشان میدهد و پیش بینی می شود امسال در هر هکتار حدود 30 الی 35 تن تولید محصول سير داشته باشیم.

رئیس خدمات جهاد کشاورزی تازه کند تصريح كرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک اين منطقه، سیر تولیدی بخش تازه كند شهرستان پارس آباد از کیفیت بالایی برخوردار است و پيش بيني مي شود بالغ بر 5 هزار و 250 تن محصول سیر در این بخش تولید و روانه بازار شود.

سیر علاوه بر مصرف خوراکی بصورت تازه، سیر ترشی یا چاشنی در صنایع غذایی برای تولید فرآورده‌های غذایی نقش مهمی دارد که بعنوان یگ گیاه دارویی موثر در بیماریهایی همچون فشار خون، بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول خون و خواص ضد انگلی، ضد میکروبی، درمان بیماریهای دستگاه گوارش استفاده می‌شود.

///

///

//

///

انتهای پیام/

 

 

اخبار شهرستان را اينجا ببينيد

 

 

ارسال نظر